Να στείλετε μήνυμα
Υποστηρίζεται έως και 5 αρχεία, κάθε μέγεθος 10M. Εντάξει
Zhengzhou Perfect Co., Ltd. 86-0371-63311686 miranda@zz-perfect.com
Νέα Λάβετε προσφορά
Αρχική Σελίδα - Νέα - Τι είδους το έγγραφο είναι τοποθετημένο σε στρώματα έγγραφο; Τι είδους το υλικό είναι τοποθετημένο σε στρώματα έγγραφο;

Τι είδους το έγγραφο είναι τοποθετημένο σε στρώματα έγγραφο; Τι είδους το υλικό είναι τοποθετημένο σε στρώματα έγγραφο;

May 8, 2023

Περίληψη: Λίγοι άνθρωποι ξέρουν για το τοποθετημένο σε στρώματα έγγραφο εκτός από εκείνους στη βιομηχανία, αλλά στην πραγματικότητα χρησιμοποιούμε το τοποθετημένο έγγραφο παντού στις ζωές μας. Τόσο πώς το τοποθετημένο σε στρώματα έγγραφο παράγεται; Ποια βιομηχανία χρησιμοποιείται μέσα; Ποιες είναι οι χρήσεις; Ποια είναι τα χαρακτηριστικά; Ανακαλύψτε από κοινού.

 

Τι είδους το έγγραφο είναι τοποθετημένο σε στρώματα έγγραφο;
Το τοποθετημένο σε στρώματα έγγραφο είναι ένα είδος χαρτί-πλαστικού σύνθετου υλικού, το τοποθετημένο έγγραφο είναι ένα σύνθετο υλικό που διαμορφώνεται με την επένδυση των πλαστικών μορίων (όπως PF τα μόρια) στην επιφάνεια του εγγράφου μέσω μιας μηχανής απορριμμάτων.
Το κύριο χαρακτηριστικό γνώρισμα του τοποθετημένου σε στρώματα εγγράφου είναι ότι αυτό το σύνθετο υλικό μπορεί να είναι σχετικά λάδι-απόδειξη και να στεγανοποιήσει, και μπορεί να θερμότητα-τοποθετηθεί. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να προστατεύσει τα τρόφιμα από το πετρέλαιο. Για τη συσκευασία του εγγράφου
Όταν χρησιμοποιείται στην αυτόματη μηχανή συσκευασίας, μπορεί να θερμότητα-τοποθετηθεί σε στρώματα.

 

Ποιο είναι το υλικό του τοποθετημένου σε στρώματα εγγράφου;

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Τι είδους το έγγραφο είναι τοποθετημένο σε στρώματα έγγραφο; Τι είδους το υλικό είναι τοποθετημένο σε στρώματα έγγραφο;  0
Το τοποθετημένο σε στρώματα χαρτί αποτελείται γενικά από όλο το χαρτί ξύλινου πολτού. Εάν η βιομηχανία ηλεκτρονικής χρησιμοποιεί το χαρτί πολτού αχύρου, θα υπάρξει πολλά σκόνη χαρτιού και εύκολο να σπαστεί την άκρη κατά τον τεμαχισμό, έτσι όλο το χαρτί ξύλινου πολτού είναι συχνά used.paper. Όλο το χαρτί ξύλινου πολτού έχει: έγγραφο του Κραφτ, έγγραφο του Κραφτ και υπάρχουν πολλά είδη χρωμάτων - κίτρινο έγγραφο του Κραφτ, φυσικό έγγραφο του Κραφτ, άσπρο έγγραφο του Κραφτ, χρυσό έγγραφο του Κραφτ και ούτω καθεξής. Φυσικά, υπάρχει επίσης εκεί θα είναι η χρήση του πλήρους χαρτιού κόλλας ξύλινου πολτού διπλού ως αρχικό χαρτί, ντυμένο χαρτί και η Λευκή Βίβλος, άσπρο χαρτόνι, χαρτόνι γάλακτος, χαρτί χαρτιού του Κραφτ και ούτω καθεξής για να κάνει το τοποθετημένο σε στρώματα αρχικό χαρτί, το κοινό αυτοκόλλητο υποστηρίζοντας χαρτί είναι η χρήση του χαρτιού που παράγεται συγκεκριμένα για αυτήν την απαίτηση, αποκαλούμενος χαρτί αντι-ραβδιών, το χρώμα είναι συνήθως ανοικτό κίτρινο. Φυσικά, μπορούμε επίσης να παραγάγουμε τα διαφορετικά χρώματα σύμφωνα με τις απαιτήσεις, όπως το μπλε, το ροζ και άλλο διαφορετικό υποστηρίζοντας έγγραφο χρώματος. Εφ' όσον μπορεί να καλύψει η σταθερότητα του τοποθετημένου σε στρώματα εγγράφου τις απαιτήσεις, και η ελασματοποίηση είναι ακόμη και και επίπεδος, και δεν υπάρχει κανένα σημείο διείσδυσης στην ελασματοποίηση, πολλά έγγραφα μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως αρχικό έγγραφο για την ελασματοποίηση.

 

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα του τοποθετημένου σε στρώματα εγγράφου
Μεταξύ των τεσσάρων σημαντικών υλικών συσκευασίας του εγγράφου, του πλαστικού, του μετάλλου και του γυαλιού, το υλικό συσκευασίας εγγράφου είναι το πιό κοινό και φτηνό συγχρόνως η σε χαρτί συσκευασία φιαγμένη από έγγραφο ή χαρτόνι έχει τα πλεονεκτήματα χαμηλού
Κόστος, εύκολη επεξεργασία, ανανεώσιμα και άλλα πλεονεκτήματα φιλικότερης προς το περιβάλλον, μη ρυπαντικής, ξηράς ανακύκλωσης, είτε στα χαρτοκιβώτια συσκευασίας μεταφορών, είτε τις ξηρές πωλήσεις των προϊόντων στα εξωτερικά συσκευάζοντας χαρτοκιβώτια, κ.λπ. Το έγγραφο προτιμάται, μεταξύ του οποίου το «τοποθετημένο σε στρώματα τρόφιμα έγγραφο» είναι ιδιαίτερα προεξέχον.

 

Εφαρμογές του τοποθετημένου σε στρώματα εγγράφου
1 ζωή、: υγρός σκουπίζει την τσάντα, εδώδιμη αλατισμένη συσκευασία, έγγραφο φλυτζανιών εγγράφου.
2, κατηγορία τροφίμων: νουντλς που δένει, συσκευασία παγωτού, συσκευασία γαλάτων σε σκόνη, συσκευασία τσαγιού, τσάντες σπόρου πεπονιών, τσάντες ψωμιού, burger συσκευασία, συσκευασία ζάχαρης, συσκευάζοντας τσάντες καφέ.
3 ξύλινα προϊόντα、: depressor γλωσσών συσκευασία, συσκευασία κουταλιών πάγου, συσκευασία οδοντογλυφιδών, πατσαβούρες βαμβακιού.
έγγραφο 4、: συσκευασία εγγράφου πιάτων χαλκού, συσκευασία ελαφριά ντυμένου εγγράφου, έγγραφο αντιγράφων (ουδέτερο έγγραφο).
5 χημικές ουσίες、: desiccant συσκευασία, σφαίρες καμφοράς, απορρυπαντικό πλυντηρίων, συντηρητικά.
φαρμακευτική συσκευασία 6、: συσκευασία ιατρικού εξοπλισμού, κινεζική συσκευασία ιατρικής, συσκευασία κτηνιατρικού φαρμάκου.
7, άλλες κατηγορίες: έγγραφο δοκιμής, τσάντες αεροπορίας, έγγραφο τσαντών σπόρου, φέρουσα συσκευασία, υλική συσκευασία ανοξείδωτου, ντυμένο πυρίτιο υποστηρίζοντας έγγραφο αυτοκόλλητων ετικεττών, ταινία εγγράφου του Κραφτ, προϊόντα των γυναικών, που ντύνονται με το αντιοξειδωτικό πετρέλαιο για να κάνει την αντιοξειδωτική συσκευασία, μίας χρήσης είδη ταξιδιού.